19.11.23 Årsberetning 2023
Styrets og utvalgenes årsberetninger er nå ferdig og kan lastes ned
>>Se årsberetning
 
1.11.2023

Årsmøte 2023
Holla Skytterlag avholder årsmøte på skytterhuset 23.11 kl 18.00.
>>Se innkalling

 
30.9.23

Henrik Dorholt ble Nomemester, felt
Endelig klarte vi å avvikle Momemesterskapet i felt. Stevnet har blitt utsatt flere ganger pga både flom og skogbrannfare, men denne ganen lykkes vi i strålende høstvær. Dessverre var det litt dårlig oppslutning, men de som kom skjøt godt og vi tror de koste seg på banen. Både med skytinga og med kaffe, kaker og alt som var laget si stand for dem.
Beste grovfeltskytter ble Henrik Dorholt fra Lunde med 29/15.
Se alle resultater her>>

 
26.6.23 Nomemesterskapet, felt er AVLYST
Det er fortsatt stor skogbrannfare og fagkompetansen mener vi må ha minst 60mm nedbør før faren for brann i skytefeltet er over. Hittil har vi kun fått ca 6-10mm. Vi velger derfor fortsatt å holde banen stengt. Det betyr at Nomemesterskapet i felt 2. juli er avlyst. Får vi tilstrekkelig nedbør håper vi fortsatt at det er mulig å gjennomføre stevnet før LS. Beskjed vil komme.

 

 

12.3.23 Per Kristian Aas ble Samlagsmester, felt
Mælum og Holla gikk sammen om å arrangere Samlagsmesterskapet, felt 2023. 78 skyttere stilte opp i et litt kaldt, men fint skytevær. Etter en spennende fiale vare det Per Kristian Aas fra Lunde som ble best med 42/8. Han ble dermed både Samlagsmester og vinner av V55.
Se alle resultater her>>
 
16.2.23 Runar Tveito ble Nomemester
Hele 36 lokale skyttere stilte til dyst på årets Nomemesterskap innendørs. Best av alle ble Runar Tveito, Lunde med gode 347p. Mye god skyting og veldig gledelig at hele 15 unge stilte i klasse Nybegynner Ung (NU). Det gir håp for framtida både i Holla og Lunde.
>>Resultater her.
 
6.2.23 Lagmesterskap og Nomemesterskap 15m
Hollamesterskapet i Innendørsskyting arrangeres tirsdag 14. februar. Nomemesterskap går torsdag 16. februar.
Påmelding på MittDFS eller ved frammøte.
 
29.1.23 Tor Harald Lund vant feltstevnet
124 deltakere møtte fram til Hollas åpne feltstevne i dag. Mye god skyting og best av alle var Tor Harald Lund med 30/22. Men hele 5 andre grovfeltskyttere fulgte tett etter med 30 treff.
Også på finfelt var det kjempegod skyting og i flere klasser var det såvidt en oppnådde premie på 30 treff. Vi gratulerer med resultatene og viser til resultatlister både her på nettsiden og på DFS.no
>>Web-resultater her
>>Premielister her
 
8.8.22 Nytt Internkurs for skyteledere
Holla skytterlag planlegger et nytt kurs/informasjonsmøte for skyteledere fredag 19. august. Dersom du ønsker å delta, ber vi deg sende oss en e-post så snart som mulig. Forutsetning for å delta og bli godkjent skyteleder hos oss, er betalt medlemsskap og gjennomført e-læringskursene Sikkerhetskortet og Standplassleder for storviltprøver.
E-kusene finner du på https://kurs.dfs.no
 
8.5.22

OBS - Krav til godkjent skyteleder - OBS
Fra 15. mai 22 skal all skyting på Holla Skytterlags bane ledes av en godkjent skyteleder. Skyting uten skyteleder er ikke lenger tillatt. Ønsker du å bli godkjent skyteleder må du gjennomgå e-kursene Sikkerhetskortet og Standplassleder for storviltpørve. Dessuten gjennomgå et internkurs i skytterlaget.
>>Se mer om kravene grunnlaget for regelendringen her

 
24.03.22 Hollamesterskap 15meter
Tirsdag 5. april arrangerer vi lagmesterskapet innendørs. Vi starter med første lag kl 17.30. Påmelding er åpnet i MittDFS. Det blir samtidig avslutning for Skyteskolen vi hadde i høst.
>>Se hele invitasjonen her.
 
29.08.21

Jørand Aas ble Nomemester
Jørand Aas fra Lunde ble beste seniorskytter og dermed Nomemester på dagens Nomemesterskap i baneskyting. Jørand sluttet på 343p. Klasse V55 ble vunnet av Per Kr Aas, også han fra Lunde med 344p. Medlajevinnere på 100m ble Håvard Kjeldsen, Holla i kl Rekrutt med 334p, Igrid Helene Kittilsen, Lunde i kl Eldre Rekrutt mens Henrik Dorholt, Lunde vant Junior-klassen med 345p. Blant veteranene ble Rolf Kittilsen, Lunde best med 347p i klassen V73.
>>Fullstendige resultater finner du her.
>>Bildeserie fra både Nomemesterskap og Hollamesterskap her

 
29.08.21 Øyvind Bjerklund ble Holla-mester
Øyvind vant lagmesterskapet i baneskyting denne helgen med 337p. På 100m Hadde vi følgende vinnere; Håvard Kjeldsen, kl Rekrutt med 334p og Henrik Wines, kl Eldre Rekrutt med 344p. I V73 ble Roar Hagtvedt beste skytter med 329p.
>>Resultatene fra Lagmesterskapet finner du her
 
21.08.21

Mette Elisabeth Finnestad vant Hollastevnet
Det ble Mette Finnestad, Søgne som trakk lengste strået i Hollas utsatte banestevne. Hun fikk sluttsummen 343 og slo Tor Harald lund på sentrumstiere. På 100m tar vi med at Arne Mathisen vant V73 med 350 og 27 sentrum, tett fulgt av Willy Krafft med 5 sentrum mindre.
>>Fullstendige resultatlister finner du her

 
17.08.21 Nomemesterskap bane 29. august
Vi minner om at vi arrangerer Nomemesterskap i baneskyting søndag 29. august fra kl 12. Påmelding på MittDfs.
Denne skytingen teller også som Lagmesterskap for Holla-skytterne.
 
17.08.21 Hollastevnet, bane 2021
Husk Hollastevnet, bane som avvikles torsdag 19.8 og torsdag 20.8 fra kl 16.00 og Lørdag 20.8 fra kl 09. Mer info på MittDFS.
 
15.08.21

UNGDOMSTRENING STARTER OPP 17 AUGUST
Trening for ungdom starer opp tisdag 17.8 kl 17.30
>>Se her for mer info

 
17.4.2021 Dugnad med vårsjekk av skytebanen
Lørdag 17. april hadde vi dugnad på skytterhus og baneanlegget for å klargjøre til sommersesongen. Det var godt frammøte og det ble gjort en stor og god innsats.
>>Se bildereportasje her
 
14.4.21

Nomemesterskap og Lagmesterskap i felt er avlyst
Det planlagte Nomemesterskapet og Lagmesterskapet i felt lørdag 17. april må dessverre avlyses pga koronasituasjonen. Vi beklager at ikke er mulig å gjennomføre stevnet innenfor de gjeldende smittevernreglene.
Samtidig informerer vi om at det blir en DUGNAD på skytebanen lørdag førstkommende kl 10. Du er velkommen til å bidra for å klargjøre banen for utesesongen.

 
6.4.21 Nomemesterskap og Lagmesterskap i felt utsettes!
Pga koronasituajonen velger vi å utsette Nomemesterskapet og Lagmesterskapet en uke.
>>Se nærmere info
>>Se opprinnelig invitasjon og stevneinfo
 
27.03.21

Invitasjon til Nomemesterskap og Lagmesterskap i Feltskyting
Holla skytterlag vil arrangere Nomemesterskap og Lagmesterskap i feltskyting lørdag 10. april. Klikk linken under for en fullstendig invitasjon. Meld deg på nå.
>>Invitasjon her.

 
26.03.21

Siste informasjon om Koronatiltak
KoronaNy presisering ang avstand, samt oppdateringer vedr. trening og konkurranser for voksne, barn og unge.
>>Det siste fra DFS her

 
7.1.2020 Oppdatert info om koronabestemmelser og lagsaktivitet
3. januar fikk vi nye nasjonale koronaregler. Norges skytterstyret har i hht dette fattet følgende vedtak:
Lagsaktivitet:  Alle organiserte aktiviteter innendørs skal utsettes til etter 18. januar. Dette gjelder både treninger, hjemmebaneskyting, møter, kurs og samlinger, etc.  
 
1.1.2020 All organisert trening er avlyst
På grunn av stor fare for Koronasmitte, har Skytterlaget bestemt at all organisert trening er avlyst fram til og med 10. januar . Dette gjelder også organisert jegertrening.
Styret vil gjøre en fortløpende vurdering av smittesituasjonen og komme med nærmere informasjon før starten av uke 2.
 
23.10.20 Årsmøte i Holla Skytterlag 2020
Årsmøte avholdes på skytterhuset fredag 27. november kl 18.00. Innmelding av saker til behandling på årsmøte sendes holla@skytterlag.no innen fredag 6. november. Vel møtt til årsmøtet.
>>Se fullstendig møteannonse.
 
21.6.20 Runar Tveito vant banestevnet
148 skyttere fra ialt 49 ulike skytterlag fant veien til Holla og det første banestevnet som var åpent for alle etter koronanedstengningen som rammet skytterne i vårsesongen. Pga omstendighetene ble skytingen gjennomført på onsdag- og torsdag kveld og lørdag og søndag med redusert kapasitet på standplass. Likevel et godt oppmøte til et stevne som kunne by på både fantastisk sommervær og styrtregn. Best av alle ble Runar Tveito, Lunde med gode 347p. På 100m nevner vi Junioren Mathias Olsen fra Froland og Ragnar Bergane, Tørdal i kl V73 som var de eneste som oppnådde 350p denne gangen.
>>Fullstendige resultater her.
 
30.4.20

De siste Koronavett-reglene
Regjeringen la 30. april fram nye koronatiltak. Flere av tiltakene har betydning for vår organisasjon. Norges Skytterstyre har vedtatt nye koronavettregler som gjelder fra 7. mai.
>>Sist oppdatert 30. april

 
25.3.20 Koronasituasjonen
Regjeringen har besluttet at forbudet mot idrettsarrangementer og organisert aktivitet både innendørs og utendørs forlenges til og med 13. april 2020. Dette gjelder også aktiviteter i skytterlagene.
Dette innebærer at alle planlagte aktivieter er avlyst inntil videre og at skytterlaget ikke har noen organiserte aktiviteter på skyteanlegget før vi får nye retningslinjer fra sentrale myndigheter. Dette gjelder selvsagt også for storvilttrening og -prøve.
>>Se også oppslag på www.dfs.no
 
8.3.20 Sterke jenter i Holla skytterlag
Jentene tok regi da Lunde skytterlag arrangerte Samlagsmesterskap, felt på selve kvinnedagen. Både Stine Cecilie Bjerklund og Linn Andrea Karlsen skjøte fullt i finalen og sikret seg dermed mesterskapet i hver sin klasse.
>>Se omtale her
 
1.3.20

Geir Atle Metveit best på feltstevnet i Holla
Geir Atle Metveit, Imenes ble beste skytter med 30/24 da Holla sammen med Mælum skytterlag arrangerte 3. runde (Stevne 5 og 6) i årets Telecup i felt. Kraftig snøfall gjennom natten gjorde det noe utfordrene både for skyttere og arrangører, men det ble likeve levert mye god skyting.
>>Resultater for Holla.
>>Resultater for Mælum.
>>Sammenlagtresultater i Telecupen så langt.

 
19.01.20 Inge Hvitås ble Samlagsmester
Det var Inge Hvitås som ble best da Holla Skytterlag arragerte samlagsmesterskap, 15m i helga. Vår egen Stine Cesilie Bjerklund vant kl EJ med gode 342p
>>Se resultater
 
23.11.19

Jan Erik Bjerklund gjenvalgt som leder i skytterlaget
Det kom inn noen nye navn i styre og utvalg etter årsmøtet 22.11. Men også mange trofaste tjenere fortsetter i det nye driftsåret.
>>Du finner det nye styret her
>>Årsmeldingen for 2019 finner du her

 
5.11.19 Årsmøte i Holla Skytterlag 2019
Årsmøte avholdes på skytterhuset fredag 22. november kl 18.30. Innmelding av saker til behandling på årsmøte sendes holla@skytterlag.no innen fredag 10. november. Vel møtt til årsmøtet.
>>Se fullstendig møteannonse.
 
25.09.19

Skytebanen stengt i elgjakta
Skytebanen er stengt for ordinær skyting i elgjakta fra 25. september til 23. desember. Innskyting av jaktrifler kan tillates etter avtale med skytterlaget i hvert enkelt tilfelle.
>>Se mer info

 
26.09.19 Innendørstrening vinteren 2019/2020
Innendørsbanen er nå klargjort for vinterens treninger.
>>Se info om treningsdager og -avgifter her
 
18.08.19 Samlagsstevnet bane
128 skyttere var samlet da Samlagsstevnet for Telemark ble arrangert i Holla. Det ble, ikke uventet, favorittseier til Jan Kåre Moland med gode 345p. Utover det var det vel litt tynt i toppen med kun 4 skyttere over 340p. Tøffest konkurranse var det nok i Juniorklassen der hele 5 skyttere hadde 348p eller mer. Best her ble Tor Christian Mathisen med 349 (8*). Beste lag på 100m (ungdom) ble Sauherad mens Lunde vant lagskytingen på 300m.
>>Se alle resultater her
 
23.06.19

Banestevnet 2019
Da er all skyting over og stevnevinner ble, ikke uventet, Jan Kåre Moland med ny banerekort, 349p som han satte allerede på torsdag kveld. Geir Atle Metveit og Ole Kristian Austad fulgte nærmest med hhv 347p og 345p. Også det er meget respektabelt på Holla-banen. For de øvrige klassevinnerne viser vi til endelig resultatliste som ligger her:

Endelige resultater fra Banestevnet 2019

 
20.06.19 Årets banestevne er igang
Allerede fra skive 1 i første lag satte Jan Kåre Moland standarden for årets banestevne. Med seriene 50-49-50-100-100=349p satte han ny banerekord i Holla. Vi tipper at den som skal slå den summen virkelig må holde i skjeftet...!
Gratulerer med kjemperesultat, Jan Kåre.
 
17.01.19 Runar Tveito ble Nomemester innendørs i 2019
Det var rekordstor deltakelse, 34 skyttere, da Holla avviklet årets Nomemesterskap innendørs. Best av alle ble Runar Tveito med 344p.
>>Se fullstendige resultater her
 
6.12.18 Ingen endring helt i toppe på karusellstevnets siste dag
Det var ingen som tuktet lederresultatet til Kristian Eika og Jan Kåre Moland fra i går. Dermed blir det delt seier mollom disse to siden det ikke var mulig å rangere dem etter vanlige DFS-regler. Holla skytterlag gratulerer alle deltakerne med gode resultater.
>>Se endelige resultater her
 
5.12.18 Kristian Eika og Jan Kåre Moland leder karusellstevnet etter to dager
Både Kristian (4) og Jan Kåre (5) endte på 346p med 4 9-ere og 9 sentrum. Dermed var det ikke mulig å rangere disse.
Stevnet fortsetter i morra, torsdag.
>>Se foreløpige resultater her
 
4.3.18

Jan Kåre Moland vant telecup felt i Holla
Jan Kåre viste seg nok en gang som beste grovfeltskytter med resultatet 30/25. Han ble dermed best av 6 skyttere med 30 treff. I finfeltrunden oppnådde både Henrik Dorholt (ER) og Vidar Ottren (V73) flotte 30/28.
>>Se resultater her

 
13.12.17 Jan Kåre Moland vant Karusellstevnet til slutt
I dag vartet Jan Kåre Moland opp med 347p og gikk dermed til topps i Hollas karusellstevne på 15m. Han var den eneste som tuktet ledertrioen fra i går.
Endelige resultater her>>
 
12.12.17 Kim Andre Lund overtok ledelsen
Kim Andre stoppet på 346p og gikk dermed i ledelsen etter to stevnedager. I siste lag skjøt Idun Borgen Oppedal 345p og Sigrun Borgen 343p. Disse utgjør ledertrioen så langt i stevnet.
Resultater her>>
 
11.12.17

Kai Tore Austad leder 15m-karusellen etter første dag i Holla
Kai Tore leder med 342p, tett fulgt av Lars Bruseth og Geir Hauge med 341p, Skytiingen fortsetter i morgen og over-i-morgen.
Resultater her>>

 
25.10.17

Årsmøte i Holla Skytterlag 2017
Årsmøte avholdes på skytterhuset fredag 17. november kl 18.30. Innmelding av saker til behandling på årsmøte sendes holla@skytterlag.no innen fredag 3. november. NB: tidligere annonsert sosialt samvær etter møtet må dessverre utgå. Vel møtt til årsmøtet.
>>Se fullstendig møteannonse.

 
13.06.17

173 påmeldte til banestevne denne uka.
Til tross for stevnekollisjoner er 173 skyttere påmeldt til Holla's banestevne. Det er ganske fult på onsdag og fredag, men fortsatt en del ledige plasser på lørdag. Ring kontakttelefonen eller møt opp om du vil skyte. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Holla disse dagene.

 
19.02.17 Jan Kåre Moland vant Telecupen i Holla
Det ble levert mye god skyting på Holla's feltstevne. 6 skyttere klarte å fylle med 30 treff og best av alle ble Jan Kåre Moland, Drangedal med 30/23. Stevnet samlet 120 skyttere som etter hvert fikk gode skyteforhold etter at morgendisen lettet.
>>Premielistene finner du her.
 
27.10.16 Årsmøte i Holla Skytterlaget
Årsmøte avholdes på skytterhuset mandag 28.11 kl 18.30. Saker som ønskes tatt opp på møtet, må sendes skriftlig til styret innen 12. november. Vel møtt til årsmøtet.
 
19.6.16 Årets KANALTREFF, det 25. i rekken, er avsluttet
Hollastevnet ble vunnet av Geir Atle Metveit, Imenes med 344p. På 100m oppnådde en rekke skyttere fult hus, 350p. Her henviser vi til resultatllistene på annet sted på nettsidene.
Kanaltreffen sammenlagt ble vunnet av Arnfinn Bekkevoll (Kanalmester) med 1036p. Kanalvokter / Beste skytter sammenlagt på 100m ble Trym Blegeberg Skibrek med fullt hus, 3 x 350p og totalt 1050p.
For resultater, se link lenger opp på siden.
 
1.2.16 Landsdelskretsstevnet i Felt
I samarbeid med Mælum og Lunde skytterlag arrangerer Holla LDKS-felt 2016 for Sørlandskretsen. Hovedskytingen avvikles lørdag 12.mars og finalene avvikles søndag 13.mars.
>>Se Invitasjon og nærmere info om påmelding og vegbeskrivelse
 
27.11.15 Jan Erik Bjerklund gjenvalgt som leder
Jan Erik tok gjenvalg som leder på årsmøtet i Holla Skytterlag. Det ble noen utskiftinger i styret og utvalg, men ledelsen i laget preges i det store og hele av stabilitet blant tillitsvalgte. På årsmøtget ble Jan Erik tildelt Det frivillige skyttervesens skjold for fremragende innsats for skyttersaken av samlagsformann Hans Sundsvalen. Årsmeldinger kan leses og lastes ned på linken under:
>>Årsmeldinger
 
26.11.15

Daniel Davidsen vant Innendørskarusellen
Mye god skyting også i dag, men ingen tuktet Daniel Davidsens resultat fra i går. 346p holdt til seier i denne ukas innendørskarusell.
>>Se resultater

 
25.11.15 Ny leder i Karusellen i Holla
I aller siste lag i dag, onsdag, fikk vi en ny leder i konkurransen. Daniel Davidsen, Andebu presterte gode 346p og er hele 2 poeng foran Jan Kåre Moland som ligger på 2. plass med sine 344p fra i går.
>>Se resultater
 
24.11.15 Innendørskarusellen i Holla er igang.
Da er første laget inntatt standplass på årets Innendørskarusell i Holla. Stevnet går over 3 dager og har ialt 144 påmeldte skyttere. Jan Kåre Moland gikk rett i ledelsen med gode 344p. Men kun èn sentrumsblink skiller han fra Idun Borgen Oppedal.
>>Se resultater
 
22.6.15

Knut Erik Svarstad vant Hollastevnet
Knut Erik's 346p fra onsdag holdt til seier i Kanaltreff-stevnet i Holla knepent foran Ole Kristian Austad på samme poengsum. Tredje medalje gikk til Tor Harald Lund på 344p. Tor Harald vant Kanaltreffen sammenlagt for 6. gang.
Av andre toppresultater trekker vi fram Alvilde Røyseland fra Holum med 350p i Junior.
>>Se endelige resultater

 
20.6.15 Fortsatt uforandret i toppen på Kanaltreffen, 300m
Men på 100m har det tetnet til i toppen idet både Harald Engelund og Per Tveiten har skutt 350, bare hhv èn og to sentrum bak Gunnar i kl V65. Blant de yngste er Camilla Håkedal best med 349p i ER.
>>Se resultatene så langt
 
17.6.15

Knut Erik Svarstad leder Kanaltreffen
Etter onsdagens skyting leder Knut Erik Svarstad årets Kanaltreff i Holla med gode 346p knepent foran Ole Kristian Austad på samme poengsum. Kun 3 sentrum skiller de to. På 100m er Gunnar Olsen, kl V65, best så langt med fullt hus, 350p
>>Se resultatene så langt

 
10.3.15

Miriam Bjerklund samlagsmester, Felt
Som første års seninorskytter ble Miriam Jeanette Bjerklund, Samlagsmester Felt 2015, sist helg.  Fremragende prestasjon, og vi Gratulerer.
>>Se omtale

 
8.2.15

Jan Kåre Moland vant feltstevnet i Holla
Årets feltstevne som inngår i Telecup'en samlet 110 skyttere. Best av alle var Jan Kåre Moland, Drangedal med 30/19 og napp i 30-skudds pokalen. Han tok også napp i 18-skudds pokalen med 18/14.
>>Resultater

 
21.1.15

Per Kristian Aas ble Nomemester innendørs
Det var rekordstor deltakelse i årets lokale NM-15M. Hele 32 skyttere fant veien til Hollas nye innendørsbane. Ikke nok med det, det ble levert mye veldig god skyting. Best av alle ble Per Kristian Aas fra Lunde med 342p bare en fattig sentrum bedre enn Espen Hovland, også han fra Lunde.
>>Resultater

 
21.11.14 Jan Erik Bjerklund gjenvalgt som leder
Holla Skytterlag avholdt sitt årsmøte 21.11. Her ble Jan Erik Bjerklund gjenvalgt som leder og de fleste tillitsvalgte fortsetter i sine verv også neste år.
>>Se styrets årsberetninger og de sportslige prestasjonene her.
 
26.10.14

Årsmøte i Holla Skytterlag
Holla Skytterlag inviterer til årsmøte på Skytterhuset Fredag 21.nov. kl. 18.00. Vanlige årsmøtesaker. Saker som ønskes behandlet må være styret i hende seinest 7.nov.
Vel møtt!

 
22.6.14 Geir Atle Metveit vant i Holla
Ingen klarte å tukte Geir Atle Metveit's resultat på 345p fra lørdag. Med gode resultater i både Løveid og Lunde, sikret han seg også sammenlagtseieren i årets KANALTREFFEN.
>>Resultater fra Holla og Sammenlagtprognose oppdatert etter endt skyting.
 
21.6.14 KANALTREFFEN ER I GANG.
Geir Atle Metveit leder i Holla etter at totalt 118 skyttere har vært i aksjon på 100 og 300 meter. Geir Atle leder også totalt i Kanaltreffen etter lørdagens skyting. Ialt har 178 skytter vært innom minst en av de tre banene.
>>Resultater fra Holla og Sammenlagtprognose oppdatert lørdag kveld.
 
2.5.14 Sikkerhetsvoll på 100m
De siste dagene har skytterlaget bygget sikkerhetsvollen bak 100m-skivene både høyere og bredere. Nå tilfredsstiller den sikkerhtesforskriftene slik at vi ikke lenger berører det bakenforliggende høydedraget som sikkerhetssone.
>>Se bilder og ytterligere kommentarer
 
7.4.14 Elektronikken kommer på plass
Det går stadig framover på skytterhuset. Nå er skiveelektronikken i innendørsbanen under montering og snart er det tid for å prøveskyte.
>>Se mer fra byggeprosjektet
 
15.3.14

Audun Borgen ble lagmester, felt.
Det var i de yngste og eldste klassene at deltakelsen var best, men resultatene var topp i alle klasser.
>>Se resultatene

 
9.3.14 Nomemesterskapet, felt
NM-felt ble avviklet i Lunde i helgen. Per Kr Aas ble mester, men flere Holla-skyttere gjorde det bra.
>> Se resultater
 
3.3.14 EKSTRAORDNÆRT ÅRSMØTE!!!
Det innkalles med dette til ekstraordinært årsmøte på Skytterhuset 17. mars kl 18.00. Til behandling: Låneopptak og nytt budsjett for 2014. Bakgrunnen må sees i sammenheng med pågående tvist med nabo-grunneier. Møt opp og bidra.
 
26.11.13 Skyteskolen avsluttet
I kveld avsluttet 6 stolte ungdommer sin 6 ukers skyteskole i Holla.
>>Se bilde og omtale
 
2.11.13 Årsmøte i Holla Skytterlag
Årsmøtet avholdes på RødeKors-huset, Ulefoss torsdag 28.november kl. 18.00. Møt opp og delta i viktige avgjørelser for laget.
>>Lagets årsrapport kommer her etter hvert.
 
5.10.13 SKYTESKOLEN STARTER
22. oktober starter høstens skyteskole for unge medlemmer. Meld deg på innen 18. oktober
>>Her finner du mer informasjon
 
23.8.13 Det jobbes intenst på banen
Det er stor aktivitet i baneområdet for tida. Nybygget er godt igang. Såler og betonggulv er på plass og det er klart for å settet opp mur i underetasjen. Men det dreier seg ikke bare om nybygg. De bestående bygningene skal også holdes vedlige, og denne uka er standplassbygget vasket og malt.
>>Se flere detaljer på våre reportasjesider
 
23.6.13

Kanaltreffen i Holla 2013 ble vunnet av Hans Kristian Wear
Nok en gang var det Hans Kristian Wear som stakk av med seieren i Hollas åpne banestevne med poengsummen 345. Hans Kristian tok også totalseieren i Kanaltreffen med 1037p

Beste 100m skytter ble Bjørn Magnus Haserud, kl J, Jondalen med 350p og 31 sentrum! Best i Kanaltreffen totalt på 100m ble Helene Storenes, kl ER, Imenes med 3 x 350p!! Fantastisk prestasjon.
>>Resultater

 
06.03.13 Per Kristian Aas vant NM-felt
Det var Per Kristian Aas som stakk av med seieren da Holla arrangerte NM-felt (Nomemesterskap). Men det var som vanlig mye god skyting og tett i toppen i alle klasser.
>>Resultater
 
03.03.13 Johannes Eika ble Samlagsmester
Holla Skytterlag var arrangør av årets samlagsmesterskap i felt og seieren gikk til Johannes Eika fra Bø.
>>Resultater
 
30.11.12

Miriam hedret for LS-prestasjonen
Skytterlag og kamerater hedret Miriams fantastiske LS-prestasjon under avslutning på årets skyteskole.
>>se kakebilde og omtale

 
18.11.12 Årsmøte i Holla Skytterlag
Årsmøtet avholdes på RødeKors-huset, Ulefoss fredag 30.11.12, kl 18.00. Vi ønsker alle medlemmer velkommen.
>>Se innkalling og saksliste her.(word-docx)
 
18.11.12

Terminlista for 2013 er lagt ut
>>Lista ser du her

 
24.06.12 Hans Kristian Wear vant Kanaltreffen i Holla
Ingen kunne tukte Hans Kristian Wear, Styrvoll som vant Kanaltreffen i Holla med 347p. Nærmest kom en annen "Holla-venn", Tor Harald Lund to poeng bak i et stevne preget av regn og dårlig vær. Også på 100m ble det vist topp skyting.
>>Se endelige resultater fra Holla
Sammenlagtresultater for Kanaltreffen kommer på Lunde skytterlags nettsider.
 
23.06.12

Hans Kristian Wear leder Kanaltreffen
Det skytes godt i årets utgave av Kanaltreffen. I Holla leder Hans Kristian Wear, Stryrvoll med gode 347p etter lørdagens skyting. Han har også tatt ledelsen i Lunde med 346p. I Mælum leder Odd Sverre Hånkenstad, Lesja med 347p etter føste dag.
>>Se foreløpige resultater fra Holla

 
27.04.12 Ekstraordinært årsmøte i Holla Skytterlag
Styret innkaller til ekstraordinært årsmøte på RødeKors-huset 24.5 for å behandle sak om bygging av nytt skytterhus.
Se innkalling>>
 
19.02.12 Øyvind Bjerklund vant feltstevnet
Hollas egen Øyvind Bjerklund vant årets Holla-felt med 30/19. Han vant også Mælumstevnet med 30/20. Per Kr Aas skjøt også 30 treff i Holla og er dermed bestmann før finalen i Telecupen. Flere andre Hollaskyttere gjorde det også godt på feltevnet.
Se resultatene>>
 
15.12.11 Skyteskolen i Holla, høsten 2011
Skytterlaget har arrangert skyteskole for unge rekrutter i høst. Les om hvordan de hadde det og se bilder fra arrangementet.
Til Skyteskolen
 
14.12.11 Terminlista og oversikt over det nye styret er lagt ut.
Ser Terminlista og Styret
 
27.09.11 Referat fra styremøte 7/11
Referatet er lagt ut på nettsiden og en retter spesielt fokus på post 62/11 som omhandler plan for skyteskole og innendørs trening i kommende sesong.
 
8.08.11 Storviltprøver i Holla
Se oppdaterte datoer for prøvedager
 
26.06.11 Tor Harald Lund, vant Hollastevnet og ble Kanalmester for 4. gang.
Tor Harald Lund tok nok en seier i Holla, denne gang med poengsummen 347. Vår egen Miriam Bjerklund ble og Kanalvokter med fullt hus, 1050p
Resultatlister her>>
 
06.06.11 Skyteskole 14. og 16. juni
Holla Skytterlag og Holla Ungdomsskole samarbeider om skyteskole i juni
Se opplegg og program her>>
 
20.03.11

Miriam, dagens jente i Nome
Med 30 treff og 30 innertreff ble Miriam best av alle i Nomemesterskapet, felt. Selv onkel Ole var ikke bedre, selv om han ble Nomemester, også han med 30 treff.
Se resultatene fra Nomemesterskapet >> Se bildene fra stevnedagen

Resultater fra Holla-mesterskapet

27.02.11

Feltstevnet ble vunnet av Hans Kristian Wear
I stevnet som også var finale i Telemarkscupen, gikk Hans Kristian Wear helt til tops. Vår egen Miriam Bjerklund sikret seg seieren sammenlagt i cupen i klasse ER.
Stevneresultater her.
Totalresultater i Telemarkscupen her.

 
18.02.11 Finalen i Telecupen 27. februar
Arrangeres av Holla og Mælum Skytterlag i fellesskap.
Se stevneannonsen her
 
18.11.10 Peter Köller ny formann i Holla
Peter ble valgt til formann på årsmøtet 18.november. Dermed takket Jan Erik av etter mange år i formannsstolen og fortsetter som kasserer. Ny styreliste oppdateres etter hvert.
 
20.06.10

Hans Kristian Wear vant i Holla og ble også Kanalmester sammenlagt.
Hans Kristian tangerte banerekorden i Holla på 348p. Med 349 i Lunde og 343 i Løveid holdt det til sammenlagtseier.
Katrine Sannes skjøt fullt på alle tre stevner og ble dermed Kanalvokter.
Se resultatene>>

 
13.06.10 Miriam ble landsdelsmester
Årets landsdelskretsmesterskap ble arrangert 12-13.6 i Drangedal. Miriam Bjerklund fulgte opp suksessen fra i vinter og ble rekruttmester med 349 poeng. Dermed kan hun kalle seg dobbelt landsdelsmester i Rekrutt. Vi gratulerer.
14.03.10 Miriam imponerer,
nå som Landsdelsmester i felt og klasseseier i 12 av 13 feltstevner denne sesongen.
Les mer på reportasjesidene>>
 
18.01.10

Miriam har levert kjempeskyting innendørs
Med 250p hele 6 ganger i Innendørskarusellen og det samme i Samlagsmesterskapet, har hun vært helt suveren i vinter.
Les mer på reportasjesidene>>

 
8.10.09 Årsmøte i Holla Skytterlag
Holla Skytterlag avholder sitt Årsmøte på Røde Kors-huset Ulefoss, Fredag 13.november kl. 18.30. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret ihende seinest 6.nov. Vanlige årsmøtesaker.  Bevertning.
 
23.08.09 Skogsløp med skyting på Skytingens dag
Velg Reportasje (ny) i menyen til venstre og klikk Arrangement.
 
6.08.09 Kamilla fulgte opp med nok en ungdomsmedalje
Nok en Ungdomsmedalje ble hentet hjem til Holla i dag. Kamilla klinket inn 100 med 5 sentrun og sikrtet seg medalje i baneskytinga. Kamilla har levert kjempeflott skyting under Landsskytterstevnet.
>>Se mer i vår Dagbok fra LS
 
6.08.089 Ungdomsmedalje til Miriam
Miriam og Idun la begge inn 99p på sin omgang under LS på Evje. Dette holdt til ungdomsmedalje for Miriam. Idun ble nr 30 i Rekruttklassen.
>>Se mer i vår Dagbok fra LS
 
21.06.09

Arild Røyseth vant Holla-stevnet og ble samtidig Kanalmester
Det ble levert mye toppskyting under årets Kanaltreff, og best av alle i Holla var Arild Røyseth fra Åsane/Hordvik med 348p, tangering av banerekorden. Med kjempeskyting også i Lunde og Løveid, ble han best av alle i årets Kanaltreff.
>>Se endelige resultater fra Holla
>>Se de offisielle sammenlagtresultatene

 
17.06.09

Kanaltreffen er igang. Vi kan tilby live anvisning og Kontinuerlig oppdaterte resultatlister.
Testene for live-anvisning gikk fint på onsdagens konkurranse for arrangørlagene i Kanaltreffen og i år kan vi endelig tilby "levende bilder" over Internett. Likedan legger vi ut oppdaterte resultatlister så fort et lag er ferdig skutt.
>>Se live anvisning her.
>>Se oppdaterte resultater her.

 
14.06.09 Miriam ble Landsdelsmester i Rektrutt
Våre unge jenter gjorde det kjempeskarpt under årets Landsdelsmesterskap som gikk i Øyfjell denne helgen. Miriam vant klasse Rekrutt og fikk Raufossmedalje, mens Kamilla ble nr 2 i kl Eldre Rekrutt og fikk Ungdomsmedalje. Kamilla ble også beste samlagsskytter med 10 sentrumsblinker!!. Hun deltok på Telemarks lag som tok gull.
 
20.04.09 Miriam ble medlem i 350-klubben
Helga 18-19.april ble årets banesesong åpnet med stevner i Bø, Sauherad og Notodden. Det er nok Sauheradstevnet Miriam vil huske best. Her skjøt hun fullt hus og ble dermed medlem av den gjeve 350-klubben. Med det bekreftet hun sin gode skyteform fra vintersesongen.
 
15.03.09

Flott innsats av rekrutt-jentene i Landsdelskretsstevnet
Kamilla sikret seg mestertittelen i klasse Eldre Rekrutt etter god finaleskyting i årets Landsdelskretsstevnet i felt som ble arrangert i Lunde i helgen. Miriam var nesten like god i klasse Rekrutt der hun ble nr 2 og tok ungdomsmedaljen etter solid skyting både i innledning og finale.
Se resultatene fra Lunde
Se bilder fra stevnet>>

 
06.11.08 Årsmøte i Holla skyttelag
Holla skytterlag avholder sitt årsmøte på Røde Kors-huset på Ulefoss torsdag 20. november kl 18.30. Vanlige årsmøtesaker. Forslag til årsmøtet må være styret i hende innen 16.11. Still opp og sett ditt preg på lagets virksomhet kommende år.
 
2.08.08 Kamilla med 350p på Landsskytterstevnet i Førde.
Kamilla sikret Ungdomsmedalen til seg selv og Holla etter flott finaleskyting.
Se Dagboka fra LS
 
30.07.08

Endelig har vi noe stoff fra Landsskytterstevnet
Det er beklagelig at vi ikke har klart å holde våre lesere oppdatert med nyheter fra dag til dag slik vi hadde ambisjoner om. Nettredaksjonen bor i skyttercampen og det er ikke de gunstigste arbeidsforhold. Dessuten har varmen nesten tatt knekken på oss, så det har vært vanskelig å få alt til å klaffe. Nå har vi imidlertid lagt ut en del fra skytinga så langt. Prøver å komme tilbake med noen bilder senere.
Se LS-reportasjene her>>

 
23.06.08 Nyhetsstoff fra Landsskytterstevnet
I tråd med de siste års tradisjoner, vil vi også denne gang legge ut litt stoff rundt Hollaskytternes aktiviteter på Landsskytterstevnet. Ikke bare sportslig, men også litt fra livet på og omkring stevnet.
Se LS-reportasjene her>>
 
22.06.08 Sammenlagt-lister er korrigert
Takk til alle som har gitt tilbakemeldinger om mangler i de uoffisielle sammenlagt-listene. De er nå justert og forhåpentligvis mye mer riktige.
Se resultatene
 
22.06.08 Halvor Eika vant Kanaltreffen i Holla
Det var deltakerrekord med 296 skyttere på Hollas banestevne
Se resultatene
 
20.06.08 Kanaltreffen er i gang med rekorddeltakelse
Vi har resultatene etter onsdagens skyting
 
16.06.06

Kanaltreffen: Rekordstor påmelding
Det var 321 påmeldte til Kanaltreffen i Holla da fristen gikk ut 16. juni. Men det er fortsatt noen ledige plasser både på 100m og 300m. Skytingen starter allerede tirsdag i Løveid, ondag i Holla og tordag i Lunde.

Lagvis detakerliste med skytetider.

 
11.05.08 Konfirmanter i Holla
Tre av våre ungdomsskyttere sto til Konfirmasjon i pinsehelga. Skytterlaget gratulerer.

Se bilder av de staute ungdommene.
25.04.08 Lagmesterskap bane er utsatt
Styret har bestemt at lagmesterskapet på bane som skulle gått på søndag 27. april er utsatt inntil videre.
 
02.03.08

Dobbeltseier til Holla i Samlagsstevnet
Henrik Thorstensen tok Raufossmedaljen og Kamilla Køller tok Ungd.medaljen i kl ER. Ellers mye god skyting av våre, særlig i ungdomsklassene. Kamilla vant 30 skudden i sin klasse. Både Jon Vegard, Mirjam, Idun og Trym skjøt bra i sine klasser.

I Grovfelten hadde vi 4 deltakere og beste av disse var Øyvind, mens Sanna også fikk et brukbart resultat.

Se ellers resultater på Samlagets side. Her finnes også bilder.

01.03.08

Hollaskytterene hevdet seg bra i Telecupen
Våre gjorde det bra under finalestevnet som gikk i Bø. Dermed også mange gode plasseringer totalt i årets feltcup, selv om klasseseierene uteble denne gangen. For resultatene viser vi til Samlagets side.
Jan Eriks foto fra finalen finner dere her

03.02.08 Sterk feltskyting av Holla-rekruttene
Både Kamilla og Jon Vegar klinket til med 2 x 30 treff på helgas feltstevner i Porsgrunn og Bamble. De topper dermed sammenlagtbarometeret i Telecupen, kl ER. Miriam skjøt gode 25 og 27 treff og ligger med det på 3. plass sammenlagt i kl R
18.12.07 Fin Juleavslutning for Skyteskolen
18. desember var det avslutning for mange ivrige ungdommer som hadde deltatt på høstens Skyteskole i Holla.
Se kort omtale og bilde.
Se flere bilder fra juleavslutninga
10.12.07 Konfirmantskyting i Holla
Ungdomsutvalget og ivrige foreldre arrangerte skyting som valgfri aktivitet blant årets konfirmanter i Holla Menighet
Les artikkelen og se bildene.
12.11.07 Aktivitetsplan er lagt ut
Vi har nå oppdatert nettsidene med Aktivitetesplan for 2008 og forslag til treningsplan for innendørsskyting.
Du finner det på Aktivitetsinfo'en
11.11.07 Jan Erik Bjerklund gjenvalgt som formann
Holla Skytterlag avholdt sitt årsmøte på Rødekorshuset fredag 2.november. Bjørnar Johnsen ble valgt til ny kasserer, ellers ble det ingen store endringer blandt de tilitsvalgte.
Se nærmere omtale og bilder fra årsmøtet.
Se den nye styresammensetningen.
28.06.07 Sammenlagtlista er nå lagt ut
Vi håper nå at alle mangler i premielista for Kanaltreffen Sammenlagt nå er ryddet bort. Lista er nå lagt ut på nettet. Vi takker samtidig alle skytterne for at dere besøkte Kanaltreffen i år og ønsker velkommen tilbake i 2008.
Resultatliste for Kanaltreffen sammenlagt
24.06.07

KANALTREFFEN: Det ble Odd Arne Brekne
Odd Arne Brekne var utilnærmelig i Kanaltreffen. Han vant i Holla med 347, poenget foran Trine Teien. I tillegg vant han begge de to andre stevnene i Kanaltreffen og da selvsagt også sammenlagt på ny rekord, 1042p. På 100m skjøt Kennet Aas, ER fullt hus på alle tre stevner og tangerte med det tidligere rekorder på 1050p.

Resultater fra helgas stevne ligger her. (Vi ønsker å "kvalitetssikre sammenlagtresultatene før endelig liste foreligger)
>> Resultater fra Lunde

23.06.07 Trine Teien leder Kanaltreffen i Holla
Trine Teien klinket til med flotte 346p og gikk med det opp i ledelsen under dagens skyting på Hollabanen. 2 poeng bak følger den tidligere Kanalmesteren Tor Harald Lund. På 100m leder Kennet Aas foran Håkon Tveitan, begge med 350p i kl Eldre Rekrutt.
Oppdaterte resultater finner du her.
21.06.07

Kanaltreffen er igang
Vel 250 skyttere er forhåndspåmeldt og inkluderer vi arrangørlagenes egne skyttere, regner vi med ca 300 deltakere på årets Kanaltreff. Bjørn Tonny Stalsberg, Per Kristian Aas og Lars Jødal er best til nå med 341.
Det er fortsatt ledige plasser. Går du til resultat-web'en ser du lagoppsettet og finner en ledig plass.

Vi bringer oppdaterte resultater både for Holla og Kanaltreffen totalt etter hvert som de foreligger.

14.06.07 Holla slo Siljan i Telemarkscupen
Hollas lag hadde 1628p og slo Siljan med 8 p i 1. runde av årets Telemarkscup. Laget besto av Marianne, Sigrun, Sanna, Peter og Øyvind.
6.06.07 Hollaungdommer i medvind
Det har vært en toppuke og -helg for Hollas skytterungdommer.
Se reportasje fra stevnene her.
20.05.07 Skytingens Dag på Hollabanen
Mange interesserte møtte opp og fikk prøve seg som skytter denne fine søndagen.
Se rapport og bilder
6.05.07

Per Kristian Nomemester
Per Kristian Aas har skutt meget bra denne forsesongen og ble ikke uventet Nomemester i Baneskyting denne helgen. Med hyggelige 22 deltakere ble det vist mye god skyting, ikke minst blant de yngste.
Se resultater og bilder her

29.04.07 Nostalgi og god skyting preget lagmesterskapet, bane
Den eldre garde var oppfordret til å stille med Krag og gammelt utstyr og mange fulgte oppfordingen. De yngste fikk se hvordan en skytter så ut på tidlig 80-tall og opplevde til og med å se at utstyret forsatt duger. Resultatmessig ble det som vanlig bra.
Se resultatene her.
Bildeserie kommer senere
26.04.07 Gamle bilder
Svein Reidar har funnet noen gamle bilder som vi har gleden av å presentere her. Noe fra 100års jubileet og noe fra skytarrangementer i 80 og 90 åra.
Se dem her
25.04.07 3 skyttere med fullt hus i lagskytinga i felt
Holla arrangerte lagskyting i felt, 15.4. Øyvind vant grovfelten med 29 treff, men måtte "se seg slått" av 3 ungdommer som alle hadde 30 treff på finfelten. De øvrige deltakerne viste også gode resultat.
Se bilde og resultater
25.02.07

Kamilla Telemarksmester i Felt
Kamilla Køller tuktet alle i sin klasse og ble Telemarksmester i felt i Øyfjell/Høydalsmo. Kamilla vant 30-skudden med fantastiske 30/28 og skjøt fullt i finalen. Gratulerer.
Se alle Holla-skytternes prestasjoner

18.02.07

Knut Melby vant Holla-felten
Knut fikk 30/19 på sin grovfeltrunde, mens Hanne Karine Moland fra Drangedal skjøt fantastiske 30/30 i finfelt, klasse ER
Se alle resultatene her

9.01.07 God deltakelse på Hollamesterskap 15m
15 skytter deltok på Hollamesterskapet som gikk på Melums Innendørsbane 8. januar. Her var skyttere i alle aldre fra under 10 til godt over 40....!
Se bilde og resultater
13.11.06 Årsmøtet valgte Jan Erik Bjerklund til ny formann.
Holla Skytterlag avholdt sitt årsmøte 10. november. Her ble Jan Erik Bjerklund valgt til ny formann etter Nils Kristian Glahus som har hatt dette vervet siden 2000. Ut over dette er det mindre justeringer av vervene.
Se oversikt over det nye styret.
13.11.06 Svein R Karlsen 45 år som skytter
Svein begynte å skyte allerede i 1961. Etter det har det vært 45 sammenhengende år med skyting og skytterlagsarbeid.
Se hans utrolige merittliste her
10.10.06 Rekrutt-treninga er i gang
Nå er endelig innendørstreninga i gang for vintersesongen. Vi fortsetter som i fjor og trener i Mælum skytterlags innendørsbane hver tirsdag.
10.10.06 Årsmøte i Holla Skytterlag
Tidspunkt for årsmøtet er nå fastsatt. Det vil foregå på Røde Kors huset fredag 10.november kl.18.00. Vis deltakelse og møt opp. Merker, pengepremier mm blir delt ut under møtet.
5.09.06 Hollas ungdomsskyttere markerte seg nok en gang.
I TA-finalen ble Kamilla nr 2, Trym nr 5, Jon Vegar nr 7 og Henrik nr 8. En senior og en veteran deltok også i finalen.
Se flere detaljer i omtalen.
28.08.06 Holla godt representert på Ungdom-stevnene i Numedal
Holla hadde hele 6 skyttere med da Flesberg og Rollag og Veggeli skytterlag arrangerte sine spesielle ungdomsstevner i helga 26-27.august.
Se omtale på resultatsidene.
13.08.06 Holla med brukbar representasjon på Samlagsstevnet
Holla stillte med 8 skyttere på det første Samlagsmesterskapet, bane i Telemark.
Se flere rapporter her.
02.07.06 Korrigert sammenlagtliste fra Kanaltreffen
Det viste deg dessverre at den først publiserte sammenlagtlista ikke var korrekt. Det manglet noen resultater fra ett av stevnene, og et par skyttere var registrert i feil klasse. Vi satser på at den nye lista nå er fullstendig og korrekt.
Revidert sammenlagtliste fra Kanaltreffen
29.06.06 Bilder fra Kanaltreffen endelig på plass
Her ser du 15 bilder fra stevnet.
28.06.06

Rekrutteringslaget vårt også ute av Telemarks-cupen.
Hollas lag på 100m møtte Drangedal B i 2. runde. Drangedal B var beste lag i 1. runde og var nok favoritt i kampen mot vårt unge lag. Selv med en pen forbedring, måtte vi innse at årets cup-eventyr var over.
Se omtale og resultater her.

25.06.06 Ny deltakerrekort på Kanaltreffen i Holla.
303 skyttere fant veien til Holla i St.Hans-helgen. Best av alle var Tor Harald Lund som vant stevnet med 344p. En veteran og mange Rekrutteringsskyttere endte på 350p. Også Lunde og Løveid hadde rekorddeltakelse. Totalt i Kanaltreffen var Trond Bergan best med 1036p. Torjus Ågedal skjøt 3 x 350! og ble dermed beste sammenlagtskytter på 100m
Se alle resultatene.
24.06.06

190 skyttere på første dag av Kanaltreffen
Tor Harald Lund er foreløpig beste mesterskapsskytter etter lørdagens skyting med 344 poeng. På 100m har to rekrutter og en eldre rekrutt skutt 350p så lang.

21.06.06 Kåre Storenes best etter onsdagens skyting i Kanaltreffen
Et tredvetalls skyttere deltok da arrangørene skjøt Kanaltreffen i Holla onsdag kveld. På 300m ble det skutt godt, men ingen toppresultater. På 100 fikk vi god skyting av de aller yngste og vil framheve vår egen Hendrik Thorstensen i Rekr. Han sluttet på ny pers, 347p.
Se foreløpige resultater.
17.06.06

Telemarkscupen: Seniorlaget ute, Rekr/Jun.-laget videre til 2.runde
Hollas seniorlag tapte dessverre for Bamble og der dermed ute av cupen dette året. Hollas rekruttlag gikk videre med nest beste poengsum blant de tapende lagene i første runde. I 2. runde skal Holla møte Drangedal B på bortebane. Drangedal B var laget som hadde best resultat av alle lagene i første runde, så hollaskytterne får noe å bryne seg på.

12.06.06 Kamilla nr 10 i Landsdelskretsstevnet
Kamilla skjøt 99 i finalen søndag, og skjøt seg dermed opp to plasser til en delt 10. plass. Med det ble hun beste rekruttskytter fra Telemark på Landsdelsstevnet. Fin-fint resultat for en som har skutt i rekruttklassa i 2,5 mnd!
10.06.06

Landsdelskretsstevnet
De innledende skytingene er nå ferdig, og Kamilla kvalifiserte seg til finale søndag. Du finner utfyllende stoff fra stevner ved å klikke på Medlemssider i menyen til venstre og deretter velge Stevnerapporter.

28.05.06 Lagmesterskapet, bane
Ble arrangert søndag. Frammøtet var bra blandt de yngste, men på 300m var det heller tynt. Jon Vegar ble lagmester på 100m og Marianne best på 300. Se resultatene.
26.05.06 1.runde i Telemarkscupen for 100m
Det ble et meget tett og spennende oppgjør mot Mælum B. Omskyting måtte til før vinneren kunne kåres.
Se nærmere omtale og resulater.
18.05.06 Telemarks-cup'en
Hollas lag på 100m skal møte Mælum B på hjemmebane. Frist for denne runden er 1. juni. Det skal skytes 2 innledende runder før finalen 12. august.
Senior-laget møter Bamble på bortebane (?). Runden avvikles innen 1.juli og seirende lag går direkte til finale.
Se hele trekningen.
01.05.06 Storviltprøver
Dato for årets Storviltprøver er lagt ut. Gå til linken elgprøver for informasjon.
04.04.06 Rekrutt-trening i sommer
Banetrening for Rekrutteringsskyttere starter 26.4. På våre Medlemssider finner du programmet for hver treningskveld.
03.04.06

Se Kamillas egen skytterside
Kamilla (11) er ei lovende skytterjente med store ambisjoner. Les hva hun skriver om seg selv på skytternes sider.

25.03.06 Bildene fra Feltstevnet er på plass.
Bruk linkene i menyen til venstre eller gå dirkete til Stevnebilder her.
05.03.06 Resultat fra LAGSKYTING FELT
Øyvind Bjerklund er nok en gang lagmester i felt. Reultater og omtale finner du under linken Medlemssider/Medl.aktivitet eller ved direkte på resultat lagskyting felt.
16.02.06 Feltstevnet 19.2 må avlyses
Dessverre har snømengdene de siste dagene resultert i at Feltstevnet søndag 19.2 må avlyses. Vi beklager, og håper vi kan arrangere stevnet senere.
Se også info om avlysningen her>>
12.02.06 4 Aspiranter fikk nye Sauer-geværer.
Klikk Medlemssider/Medl.aktivitet og deretter Sosiale tiltak, eller gå direkte til artikkelen med omtale og bilder.
25.01.06 Vi har nå oppdatert medlemssidene våre.
Benytt linken Medlemssider til venstre og finn infor om sesongplaner og treningsaktiviteter for året under Medl.aktivitet. Lykke til medbåde trening og komkurranser framover.
21.11.05 Nils Kristian Glahus gjenvalgt som formann nok en gang
Det ble få endringer i det nye styret da Holla Skytterlag avholdt sitt årsmøte 18.november. Styrets årsmelding vise bra aktivitet og mange gode prestasjoner. Ungdomsutvalgets rapport gir håp om fortsatt høy aktivitet i årene som kommer. Her finner du alle årsmeldingene>>
21.09.05

Årsmøtet 18. november på Røde Kors-huset
Holla Skytterlags årsmøte er berammet til fredag 18.november. Møtet avholdes på Røde Kors-huset og ikke på Vaarheim som tidligere annonsert. Det blir behandling av vanlige årsmøtesaker. Det er viktig at du møter opp.

21.09.05 Innendørstreninga starter 4. oktober
Tirsdag 4.oktober starter sesongens innendørstrening. Kl 18.00 kan du møte opp på Mælums Innendørsbane som vi nå kan disponere. Det vil bli en liten treningsavgift som også inkluderer ammunisjon.
16.07.05 Holla Skytterlag arrangerer Samlagsstevnet
Holla Skytterlag står som arrangør av årets Samlagsstevne i baneskyting. Stevnet går søndag 14.august og invitasjonen er sendt ut.

22.06.05
KANALTREFFEN 2005 - prognosen sier 270 deltakere
Onsdag 22.6 skjøt 24 skyttere sammen med arrangørlaget. Foreløpige resultater finner du her:
>>Foreløpige resultat etter skyting 22.6

20.06.05
KANALTREFFEN 2005 - 234 er forhåndspåmeldt.
Årets KANALTREFF arrangeres helga 25-26.juni. Påmeldingen til direktepaamelding.no er nå avsluttet. Ialt har 234 skyttere meldt seg på til Hollastevnet, fordelt med 142 på 300m og 92 på 100m. Det er fortsatt ledige plasser og gode muligheter til å finne en passende skytetid. På stevnedagene kan du ringe vår stevnetelefon 913 25 840. Vi anbefaler at du besøker nettsiden til direktepaamelding.no for en oversikt over ledige skytetider. Se ellers stevneinfo annet sted på nettsidene:
>>Se info og stevneannonse for detaljer.

31.03.05
Rekrutt-treninga starter 7.april
Styret har laget et treningsopplegg for de yngste utover sommeren. Vi håper så mange som mulig har anledning og lyst til å følge dette. Det er også en betingelse at en del av foreldrene / foresatte har anledning til å bidra med en innsats for at dette skal bli vellykket og ikke minst trivelig. Vel møtt til banesesongen.
>>Se mer info.

25.03.05
300-meteren er også klar.
Langfredag ble skiveheisene på 300 meter justert slik at de nå fungerer. Det er problem med en endebbyter slik at kun de 4 første skiven er operative. Disse er imidlertid testet og fungerer OK. Dermed skulle alt være klart for å starte vårtreninga.

21.03.05
Klargjøring av banen.
En liten dugnadsgjeng av sentrale personer har kjørt ut og monterte de elektroniske skivene på 300m og 100m. 100-meteren er klar for bruk, mens det må gjøres noen justeringer før 300-meteren kan benyttes.

20.02.05

Trond Glidje, Vegårshei vant feltstevnet i Holla 20.febr.
Tron hadde 30/21 i det meget fine været og ble best av ialt 125 frammøtte skyttere. Han gjorde dermed "reint bord" ved å vinne både feltkruset, 18-skuddspokalen og en egen 12-skudds premie. >>se resultatene >> Se bildene


23.01.05
Sigrun Borgen samlagsmester 15m ,
Vår egen Sigrun Borgen gikk til topps i samlagsmesterskapet innendørs som ble arrangert i Siljan 23.1. Hun hadde gode 245p på 25-skudden. Holla var i tillegg representert med flere aspiranter på stevnet, noe som gir håp for framtida.
>>Se samlagets sider

29.12.05
Øyvind ble lagmester 15m
men Nils Kristian fikk høyeste poengsum.
Ialt 17 skyttere deltok på lagstevnet 29.12. Hele 7 av disse var rekrutteringsskyttere som presterte gode resultater
>>Se premielista. >> Se bildene

28.11.03
Nils Kristian Glahus
gjenvalgt som formann på årsmøte 28.november. Det er bare små endringer i styre og stell.
Se det nye styret. Les Styrets årsmelding.
Se bildegalleriet
Endelig har vi kommet litt lenger med vårt ønske om å presentere noen bilder fra aktiviteten. Dette er bare en begynnelse, men likevel et langt skritt framover. Velg "Bilder" i menyen til venstre og ta en titt. Vi håper å kunne legge ut mer senere.

21.10.03
Årsmøtet i Holla Skytterlag
Skytterlagets årsmøte er berammet til fredag 28.november kl.19.00 på Vaarheim. Vi oppfordrer alle medlemmer til å møte opp.

07.09.03
Sigrun Borgen tok sin 3. prinsessetittel da TA-finalen ble avviklet i Sauherad 7. september. Øyvind Bjerklund sikret 5.medalje, begge etter tøff omskyting. Sigrun startet svakere enn en kunne håpe, men fulgte opp med god finale og kom ajour med Kristin L Granlund etter fult mesterskap. Øyvind stoppet på delt 4. plass etter finalen og måtte skyte om med Magne Jemtland. Halvor Eika og Nils Medås skjøt samtidig om for å fordele konge- og prinsetittel. Sigruns poengsum ble 329p, Øyvind fikk 335p.

18.08.03
Holla vant Telemarks-cupen
Lunde, Bø, Holla og Sannidal møttes til finale i Telemarkscupen for seniorer. Finalen gikk i Bø 16.august, og Bø og Lunde Skytterlag var nok ansett som favoritter. Men Holla lag med Tom Erik Glahus (318) Audun Borgen (328), Marianne Borgen (332), Øyvind Bjerklund (333) og Sigrun Borgen (333) ville det annerledes. Poengsummen 1644 holdt til gull, 3 år etter forrige seier. Lunde kom 9 poeng bak og Bø 12 poeng bak.

23.06.03
Tor Harald Lund ble stevnevinner med ny banerekord
Tor Harald Lund imponerte med toppskyting under årets "Kanaltreffen", det første stevnet på elektronikk. Med 250p på 25-skudden trodde vel de fleste at vi skulle få en 350-skytter på Hollabanen denne gang. Han stoppet imidlertid på 98p på omgangen og satte dermed ny banerekord på gode 348p, poenget foran Reidar Ågedals gamle rekord. Vi gratulerer.


20.05.03

Elektronikkskivene på plass
Endelig er elektronikkskivene på 300m plass. Etter en stor innsats i hele vinter/vår er skiver, datautstyr og programmvare er nå installert. Vi er i full gang med uttestingen og det er ingen tvil om at systemet er i full drift til Kanaltreffen om ca 1 mnd.
 


13.03.03

Interne arrangement
Styret har bestemt at Lagskyting, felt arrangeres lørdag 22.mars og lagskyting bane 24.mai. 25 mai arrangeres Skytingens Dag og Merkeskyting. Kanaltreffen går i hht terminlista 21-22. juni.
Storviltprøvene starter 3. mai. Andre datoer finner du under Storviltprøver i hovedmenyen.


16.11.02

Nils Kristian Glahus gjenvalgt som formann
Holla Skytterlag avholdt årsmøte fredag 16.11. Vanlige årsmøtesaker ble tatt opp. Oppslutningen om årsmøtet kunne vært bedre. Det samme med aktiviteten som har gått ned det siste året. Av de største sakene møtet behandlet var spørsmålet om elektronikk og elgbane. Styret fikk fullmakt til å arbeide vider med plan for elektronikk mens spørsmålet om elgbane foreløpig er lagt på is.
Årsmelding for år 2002 og Sportslige prestasjoner i år 2002 er lagt ut på nettet. (Rikt tekstformat)


19.9.01

Halvor Eika vant Jubileumsstevnet.
Bare skuffende 83 skyttere fant veien til Holla skytterlags 125 års jubileum 17-18.august. Det var mye bra skyting og best av alle var Halvor Eika fra Bø med 343p. Se nærmer omtale og premieliste.

17.6.01
Reidar Ågedal 
fra Grindølen skytterlag vant Holla-stevnet med suverene 347p. Ingen har tidligere oppnådd denne poengsummen på Hollabanen tidliger. Med 147 på 15-skudden og 100 på grunnlaget erobret han napp i alle stevnets vandrepokaler.
Holla Skytterlag gratulerer Reidar med den nye banerekorden.

11.3.01
Lagmesterskap felt
Audun vant, Øyvind tok "Damene`s".  V55 er blitt den største klassa!!

16.01
Jubileumsinfo
Holla Skytterlag er stiftet i 1876 og kan dermed feire sitt 125 års jubileum i år. Det er planlagt et eget jubileumsstevne