Halvor Eika vant jubileumsstevnet i Holla

Med 343p ble Halvor Eika, Bø beste skytter på Hollas 125 års jubileumsstevne. Halvor skjøt allerede fredag kveld og seriene 49-47-50-97-99 skulle vise seg å holde til seier totalt.

Se premielista

Det var skuffende dårlig frammøte til jubileumsstevnet. Bare 83 skyttere fant veien til Holla-banen denne fine augusthelga. I og med at Mælum hadde stevne samtidig håpet vi på et betydelig høyere antall deltakere. At det var flere samlagsmesterskap i naboområdene må nok ta en del av skylden for dette.

 

Flere utfordrere

Det var flere som prøvde seg på Halvors poengsum, og nærmest kom Knut Bråten fra Kongsberg. Også Knut skjøt fredag kveld og med 244p tangerte han Halvor på 25-skudden. Knut ble rangert først og fikk dermed den største jubileumsvasen, men 98 på omgangen var bare nok til 2.plass denne gang. Tross liten deltakelse var nivået likevel bra. 240 p var kravet til premie i klasse 5.

24 sentrumsblinker

-og en 9-er. Det ble fasit for Kristian Kristoffersen fra Sannidal i kl ER. "Det blei litt mye kruttrøyk på tredje serien så jeg så ingen ting" sa Kristian like blid da anviser Harald Sandbakken løp bort til standplass for å gratulere med fenomenal skyting.

 

 

 

 

 

Flere skjøt godt

Selv om de helt store resultatene uteble denne gang, var det flere som skjøt godt. Her ser dere en av seriene til Irene Knudsen fra Nøtterø som alltid skyter godt i Holla. Sist hun besøkte oss skjøt hun 350. Denne gang måtte hun nøye se med 249. det holdt likevel til seier i klasse Junior

 

Jubileumspremier

Siden dette skulle være en egen markering av 125 års jubileet og ikke et ordinært mesterskap, hadde vi satset på et rikholdig premiebord fremfor medaljer denne gangen. 

I likhet med ved 100 års jubileet for 25 år siden hadde Magnor Glassverk produsert spesielle premier med skytterlagets emblem til jubileet.

På 100 meter fikk samtlige deltakere premie og på 300 meter måtte du være blandt beste 1/2-del for å få med et jubileumsminne hjem.