subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link

Nye våpen til Aspirantene

 

 

Endelig var dagen kommet da våre fremmadstormende aspiranter skulle få stifte nærmere kontakt med de splitter nye SAUER våpnene.Utleveringen foregikk på skytterhuset hvor det ble gitt en solid veiledning i bruken, og vedlikehold av geværene. Instruktører – familie og pårørende møtte også opp til denne seansen, og serverte kaffe og deilig kake. Dessverre var en av ungdommene syk denne dagen med 39 i feber, men stilte opp på den teoretiske informasjonen, så her er ingen ting i veien med motivasjon og innsats.

Etter gjennomgang av de tekniske mulighetene, ble geværet til Kamilla bygd om for caliber 22. Deretter var det grundig informasjon om puss og vedlikehold, slik at alle fikk gjort våpenet klart for testskyting. Spenningen var stor, ja helt på bristepunktet for enkelte, men overraskelsen og gleden overskygget usikkerheten da det første skuddet smalt. For en begeistring og glede i ansiktene til de tre som fikk testet ”geværet sitt”. Den fjerde ungdommen ble sendt hjem på grunn av at feber og influensasymptomer ikke skulle ta overhånd. Han skal få sin praktiske instruksjon seinere.

Etter 2 prøveskudd (det var ikke nødvendig med flere), fikk de skyte en 5-skudd serie, og overbevisningen var grei, dette var kuuult. Deretter inn på skytterhuset til ny puss av løpet, og pakke utstyret forsvarlig ned i koffertene, og klar for hjemreise. Fintilpassning av kinnstøtte – kolbekappe – diopter – skytterreim, skulle alle jobbe med hjemme. Dette var en flott dag, en flott ungdomsgjeng som helt sikkert kommer til å la høre fra seg på skytebanene framover. Dette ser vi fram til. Nå er det ikke lenger noen unnskyldning for ikke å trene!

GRATULERER MED NYE VÅPEN OG LYKKE TIL.

 

Hilsen Jan Erik
Instruktør

Se alle bildene da Aspirantene fikk sine våpen.

 

 

 

 

 

 

©2006 Holla Skytterlag