Åpne Holla Skytterlags hjemmeside

KANALTREFFEN

Kanaltreffen er et samarbeidsprosjekt mellom de tre skytterlagene Løveid, Lunde og Holla som alle ligger langs den historiske Telemarkskanalen

Holla Skytterlag ligger på Ulefoss. Det er ca 15 km til Lunde i vestlig retning. Til Løveid som ligger i Skien, er det ca 30 km langs Rv 36 sydover. Siden 1990 har hvert av lagene arrangert sitt åpne banestevne samme helg. 

Stevnene har individuell premiering, men i tillegg er det spesielt pregede kanalmedaljer til de beste sammenlagt. (Tidligere var det porselenspremier).

Benytt sjansen til å kombinere skyting med å oppleve den vakre Telemarkskanalen og et familiebesøk i Bø Sommarland, bare 25 km fra Ulefoss.

Vegviser til Hollabanen
Vegviser til Lundebanen

Overnatting i Nome:
www.kanalcamping.no
Info fra Nome kommune

AVLYST PGA SKOGBRANNFARE

Kanaltreffen, klikk for stor plakat

Påmelding: 7. mai - 10. juni på www.dfs.no


Stevneannonse

 

 

 

Se Live anvisning fra Holla

 

 

Til premielistene

 

 

 

 

 

 

Se tidligere vinnere

Hei

Vi må dessverre avlyse stevnene i kanaltreffen Holla Skytterlag, Lunde Skytterlag og Løveid Skytterlag som skulle arrangeres fra 12.juni til 17.juni, på grunn av stor skogbrannfare.

Vi ber om at påmeldte skyttere blir informert

Mvh

For skytterlagene

Kåre Sivertsen telefon 915 36859

 

HOLLA SKYTTERLAGS BANESTEVNE 16-17. JUNI 2018.

Velkommen til Holla. Stevnet inngår i KANALTREFFEN hvor det også konkurreres om fellespremier samlet for stevnene i Holla, Lunde og Løveid.

Alle tre stevnene avvikles som individuelle mesterskap hvor det skytes vanlig baneprogram i h.h.t. skytterboka. Stevnene inngår samtidig i den tradisjonsrike KANALTREFFEN der det er spesielle Kanal-medaljer til beste 1/5-del i seniorklassene, og beste 1/3-del i R-klassene. Det må være minimum 3 deltakere i klassen for at det deles ut medalje. Gylt medalje til klassevinnerne.

Tellende stevner i Kanaltreffen sammenlagt er de 2 beste av de 3 stevnene. Bestemannspremien kr. 2000 på 2/300m og kr. 1000 på 100m går til høyeste mesterskapssum (2 beste av 3) på hvert hold, uansett klasse. (NU inngår ikke i fellespremieringen).

Forhåndspåmelding åpnes fra 7.mai på https://www.dfs.no/aktuelt-na/arrangementskalender/

Løveid sk.lag har skyting også på Tirsdag 12.juni, og Holla og Lunde sk.lag har skyting på Torsdag 14.juni med begrenset plass. Se påmelding på dfs.no.

For nærmere informasjon om arrangørlagene, bane- og veibeskrivelser henviser vi til påmeldingsinformasjon gitt under det enkelte stevne på www.dfs.no/

På banene er det kafeteria med godt utvalg av mat og drikke. Vi har publikumsvisning i kafeteriaen og livevisning på Internet. Vi har kortterminal og mulighet til å betale med Vipps.

 

Vel møtt til skyting i Holla, Lunde og Løveid, og den historiske Telemarkskanalen.

Lykke til på HOLLASTEVNET OG KANALTREFFEN.

 

Link til Lunde skytterlag

Link til Løveid skytterlag