Stevnerapporter fra Holla-skytterne

Landsskytterstevnet 2010 - info

 

 

Velkommen til Landskytterstevnet 2010. 11 Hollaskyttere har belaget seg på noen fine dager på og omkring LS-arenaen på Elverum. Flere av deltakerne har vært her før, noen flere ganger. Blandt disse kan flere se tilbake på flotte resultater både fra 2000 og fra 1990.

I skrivende stund har vi ikke sett skyttercampen, men Telemark er "forvist" til en idrettsarena på Løten, ca 25 km fra arenaen. Dette er jo helt katastrofe, tatt i betraktning at det å bo i skyttercampen skal innebære å være tett innpå både skytterkamerater og begivenhetenes sentrum. Ekstra ille å tenke på at de fleste andre lag/samlag ligger tett rundt Elverum sentrum og har tilbud om faste linjebusser fra camp til arenaen. Vi får bare håpe at standarden er god der vi skal ligge.

 

Vi får håpe at det sportslige ikke påvirkes av disse forholdene. Holla har 11 påmeldte og det er slett ikke værst, aktiviteten tatt i betraktning.

På disse sidene vil vi forsøke å skildre litt av aktivitetene både på banen og utenfor. Vi håper etterhvert å komme med både resultater og bilder.

- Og til dere som er på Landsskytterstevnet: "Nettredaksjonen" vil gjerne ha både stoff og bilder. Selv om den "faste redaktøren" ikke ankommer LS-området før mandag, skal vi gjøre så godt vi kan. Ta kontakt med Knut dersom du har bidrag.

 

 

 

©2005 Holla Skytterlag