Åpne Holla Skytterlags hjemmeside

KANALTREFFEN

Kanaltreffen er et samarbeidsprosjekt mellom de tre skytterlagene Løveid, Lunde og Holla som alle ligger langs den historiske Telemarkskanalen

Holla Skytterlag ligger på Ulefoss. Det er ca 15 km til Lunde i vestlig retning. Til Løveid som ligger i Skien, er det ca 30 km langs Rv 36 sydover. Siden 1990 har hvert av lagene arrangert sitt åpne banestevne samme helg. 

Stevnene har individuell premiering, men i tillegg er det spesielt pregede kanalmedaljer til de beste sammenlagt. (Tidligere var det porselenspremier).

Benytt sjansen til å kombinere skyting med å oppleve den vakre Telemarkskanalen og et familiebesøk i Bø Sommarland, bare 25 km fra Ulefoss.

Vegviser til Hollabanen
Vegviser til Lundebanen

Overnatting i Nome:
www.kanalcamping.no
Info fra Nome kommune

Kanaltreffen, klikk for stor plakat

Påmelding: 8. mai - 12 .juni på www.dfs.no


Stevneannonse

 

 

 

Se Live anvisning fra Holla

 

 

Til premielistene

 

 

 

 

 

 

Se tidligere vinnere

HOLLA SKYTTERLAGS BANESTEVNE 14-17. JUNI 2017.

 

Velkommen til Holla. Stevnet inngår i KANALTREFFEN hvor det også konkurreres om fellespremier samlet for stevnene i Holla og Lunde. Stevnet i Løveid er avlyst i år.

FELLESPREMIERING:
Fellespremieringen går på samlet sum på fullt mesterskap i hver klasse unntatt for kl. NV, kl 1, AG3, HK416, Jegerklasse og Åpen klasse, hvor fellespremieringen foregår på samlet 25-skudd. Klasse NU deltar ikke i fellespremieringen.

Beste mesterskapsskytter sammenlagt kl 3-5 kåres til KANALMESTER og får pengepremie på kr 1.000,-. Beste mesterskapsskytter sammenlagt på 100m kåres til KANALVOKTER og får pengepremie på kr 500,-

Beste 1/3-del i hver tellende klasse for begge stevner sammenlagt, får spesielt pregede Kanalmedaljer, gylt til hver klassevinner. Ved poenglikhet i Kanaltreffen rangeres den først som har høyest enkeltresultat i poeng, deretter nest beste resultat. Ved fortsatt likhet, rangeres den først som har flest sentrumsblinker totalt i Kanaltreffen.

HOLLASTEVNET :
Det skytes vanlig DFS-program, fullt mesterskap med fortløpende omgang i alle klasser, unntatt kl NV, kl 1, AG3, HK416, Jegerklasse, Åpen klasse og NU hvor det skytes 25-skudd.

PREMIERING:
Klasse 1-5 + V55, V65, V73, Jegerklasse, Åpen klasse, NV, HK416 og AG3 premieres med 1/3-del på 15-skudd og 10-skudd.

Klassene R, ER, og J premieres med ½-del på 15-skudd og 10-skudd.
Klasse NU premieres 100% med gjenstandspremie på 25-skudden.

Rangering i hht skytterboka pkt. 10.412.

MEDALJER:
Det skytes om 1 gylt + 2 sølvmedaljer i klasse 3 – 5 hvor medaljene er preget med Holla Skytterlags emblem. 1 medalje i hver av de øvrige mesterskapsklassene.

INNSKUDD:
Klasse 1 – 5 + Veteran, AG3, HK416, NV, Jeger- og Åpen klasse; kr. 160,- herav kr 20,- til fellespremiering. Arr.avgift kr 70,-. Rekrutteringsklassene; kr 90,- herav kr 20,- til fellespremiering. Arr.avgift kr 35,-. Nybegynner Ung (NU); kr.70,-, arr.avgift kr.10,-.

PREMIELISTER:
Legges ut på vår hjemmeside: http://www.hollaskytterlag.no fortløpende og på Mitt dfs.no snarest etter endt stevne.

STEVNEJURY:
Jan Erik Bjerklund. Sven Ove Bjerklund. Marianne Borgen.

Lykke til på HOLLASTEVNET OG KANALTREFFEN.

 

Link til Lunde skytterlag

Link til Løveid skytterlag