LEIE AV SKYTTERHUSET

Holla Skytterlag leier ut Skytterhuset til ulike selskap og arrangementer, som f.eks barnedåp, konfirmasjon, bryllup og jubileer eller møter, kurs og konferanser. Huset har moderne kjøkken og kafeteria med dekketøy og plass til 60 personer. Vi har eget møte-/undervisningsrom med projector, tilgang til internett og plass til ca 15 personer. Lokalet har flere toaletter. Adkomsten er tilrettelagt for rullestol. Vi er svært opptatt av å ivareta husets høye og gode standard og forbeholder oss rett til å avslå forespørsler om arrangement som vi mener ikke passer i våre lokaler.

Du kan sjekke om lokalene er utleid ved å gå til ARRANGEMENTSKALENDEREN som du finner her.

Ønksker du å sende oss en forespørsel om leie, kan du fylle ut skjemaet FORESPØRSEL OM LEIE AV SKYTTERHUSET som du finner her.

 

Type leie  
Pris
 
Helgeleie. Fra Fredag kl 1700 til søndag kl 2100 påfølgende dag. Pris
Etter avtale
  Selskapslokale, 2 dager. Fra kl 0900 første dag til kl 2100 påfølgende dag. Pris kr 2500.-
  Selskapslokale, 1 dag. Fra kl 0700 til kl 2100. Pris kr 2000.-
  Selskapslokale inkludert kafeteria, kveld. Fra kl 1800 til kl 2400. Pris kr 1500.-
  Møtelokale uten kafeteria, dag. Fra kl 0700 til kl 2100. Pris kr 1250.-
  Møte-/ Selskapslokale uten kafeteria inntil 6 timer etter kl 13.00 Pris kr 750.-
       

Generelle vilkår:

Leieobjektet: Leie av Selskapslokale/møtelokale inkludert kafeteria omfatter hele 2. etg unntatt styre-rom. Møterom uten kafeteria omfatter hele 2. etg unntatt styre-rom og kafeteria. Det gis ikke adgang til skytehall i underetasjen, men inngang i underetasjen kan benyttes ved behov.

Rengjøring og opprydding: Leietaker er ansvarlig for at både ute- og inneområder er ryddet og møbler satt på plass. Alle benyttede rom skal rengjøres umiddelbart etter avsluttet leie. Alt kjøkkenutstyr som er benyttet, skal vaskes og ryddes tilbake på plass. All søppel skal fjernes. Benytt utsjekkliste. Bruksanvining for oppvaskmaskin finnes på kjøkkenet.

Skade på inventar og utstyr: Leietaker er erstatningspliktig for skader på inventar og utstyr. Evt. skader skal rapporteres på utsjekklisten. Egen liste med erstatningspriser finnes på skytterhuset.

Husleie: Det benyttes en egen avtale om utleie som leietaker får tilsendt når avtale om utleie er inngått. Husleien skal være forhåndsbetalt før nøkler leveres ut.

For nedlasting:
>>Avtale om leie av Skytterhuset
>>Sjekkliste som fylles ut før tilbakelevering.