Feltskyting på Stavsjø

FELTSTEVNER I HOLLA

Holla skytterlag arrangerer et årlig åpent feltstevne. Stevnet legges ofte på samme helg som Lunde skytterlags feltstevne slik at det er mulig å få med seg to stevner på samme dag, selv på korte vinterdager. På grunn av arenaforholdene har vi i mange år kjørt stevnet som bilfelt i områdene vest for skytebanen. I år, 2009 vil vi arrangere feltstevnet i samarbeid med Mælum skytterlag.

I senere tid har det utviklet seg et nærmest "krav" om gode kafeteria- og omkledningsrom i tilknytning til stevnesenteret. Tiden da en kunne tilby påmelding i en bil eller midlertidig plassert brakke er definitivt forbi. Holla skytterlag har ikke noe egnet feltarena i umiddelbar nærhet til skytterbanen. Derfor var vi tidlig ute med å prøve bilfelt, noe vi fortsatt benytter når vær og føreforhold tilsier det. Et annet alternativ vi benytter er å kjøre bil fra påmeldingssted "i bygda" og en fast feltarena i områdene rundt Stavsjø. De byr på gode og varierte skyteforhold når is- og snøforholdene er gunstige. Mange skyttere har stiftet bekjentskap med Stavsjø gjennom mange år.

Det har alltid vært en målsetning for oss å legge tilrette for gode kvalitetsstevner for alle. I Holla er det vanlig at både fin- og grovfeltskytterne skyter samtidig fra samme standplass - noe vi har inntrykk av at skytterne setter pris på.

Velkommen til feltskyting i Holla.

Til premielistene

Stevneannonse

Til premielistene (Holla)

STEVNEANNONSE

Åpent feltstevne 19. februar 2012.

Teller som 5. og 6. runde i Telecupen.

Mælum skytterlag

Holla skytterlag

Mælum og Holla skytterlag
ønsker alle skyttere velkommen til dobbelt stevne.

Felles påmelding på innendørsbanen i Mælum fra kl. 09.00 - 12.00

Kart/veiviser til påmelding: http://www.skytterlag2.no/Skytterlagssider/Malum/Om_oss/Kart_over_anlegga_vare/

Det skytes vanlig 30 skudd grovfelt og 30 skudd finfelt.

Jegerklassen følger opplegget for Juniorklassen på Fin-felt.

Feltrunden blir arrangert som bilfelt for både fin og grovfelt. (samme runde)

Innkomsten er på klubbhuset til Ulefoss Sportsforening ved fotballbanen bak samfunnshuset på Ulefoss.

Det vil være servering både i Mælum (påmelding) og Holla (innkomst/resultatservice).

Arrangørens skyttere vil gå ut i ett lag før selve stevnet begynner,

dette for at alle skal få en mulighet til å skyte mens det ennå er lys.

INNSKUDD
Kl.1 – 5, AG3, Jeger- og Veteranklasser kr.120,- Arrangementsavgift kr.60,-
Kl. ASP-R-ER-J: kr.70,- Arrangementsavgift kr.35,-

RESULTATSERVICE
Alle resultater presenteres fortløpende på USF's klubbhus og legges ut på lagenes hjemmesider.

Barometer for Telecupen legges ut på Telemark Skyttersamlags nettsider.

Velkommen til oss i Telemark

Holla-felten

PREMIERING
Alle klasser premieres med penger, 1/3 dels premiering i kl.1-5, AG3 og V55. For klassene R-ER-J-V65-V73- og Jeger, benyttes ½-dels premiering. Rangering etter skytterboka.
Aspirantklassen premieres 100 % med gjenstandpremier.

MEDALJER
Det deles ut Gylt Holla-medalje til stevnevinner (kl.2-5+V55). I øvrige klasser unntatt kl.1, AG3, Jeger og Aspirant, deles ut Holla-medalje til vinner i klassen.

VANDRETROFEER
30-skuddspokal napp, beste skytter i kl.2-5 + V55.
18-skuddspokal napp, beste skytter i kl.2-5 + V55 samlet på hold 3,4,5.

LYKKE TIL MED KONKURRANSEN.
HOLLA SKYTTERLAG

Mælumfelten 2012

PREMIERING
Alle klasser premieres med penger, 1/3 dels premiering i kl.1-5, V55, V65, V73. AG3 og Jeger. For klassene R-ER-J benyttes ½-dels premiering. Rangering etter skytterboka.
Aspirantklassen premieres 100 % med gjenstandpremier.

MEDALJER
Det deles ut Gylt-medalje til stevnevinner (kl.2-5) og V55..

Øvrige klassevinnere sølv medalje.

Unntatt kl.1, AG3, Jeger og Aspirant.

VANDREPOKALER:
Aksje i: Mælum Skytterlags feltpokal som går til stevnevinneren. (kl.2-5 og V55)
Aksje i: Telemarkhuspokalen: 18 skudd + poeng (treff hold 1,2,3 og poeng halv meter skive) Aksje i: NorDan pokalen som går til Mælum's beste skytter

Resultater finner du her: